EU Projekt

Naziv projekta

Jačanje tržišne pozicije i konkurentnosti primjenom mrežnih marketinških rješenja – BISA SERVIS d.o.o.

Kratki opis projekta

Tvrtka Bisa Servis provedbom ovog projekta planira izraditi potpuno novu i optimiziranu web stranicu na domeni koja je u vlasništvu tvrtke – www.bisa-servis.hr, što će omogućiti tvrtki da prikaže asortiman svojih usluga na internetu i time poboljša interakciju s kupcima i dobavljača, a sve s ciljem poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Do sada tvrtka nije imala web stranicu te je uvidjela da tek kad osigura vidljivost svojih usluga na internetu može očekivati značajniji rast klijenata, a time i prihoda tvrtke. Tek na temelju web stranice tvrtka može iskoristi prodajne prilike koje pruža suvremeni mrežni marketing.

Istraživanjem tržišta te konkurentskih web stranica, uvidjeli smo na koji način treba biti strukturirana nova poslovna web stranica i koje uvjete nova web stranica mora ispuniti. Osnovna funkcija naše web stranice će biti da informira potencijalne klijente, a i postojeće o svim našim uslugama kako bi i među njima ukazali na neke usluge za koje nisu bili upoznati.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta

Cilj projekta

Nova poslovna web stranica direktno će doprinijeti povećanju konkurentnosti tvrtke jer će omogućiti svim potencijalnim poslovnim partnerima i klijentima, ali i sadašnjima detaljnu sliku o tvrtki i uslugama.

 

Očekivani rezultati

  • Povećana konkurentnost tvrtke na tržištu s jasno strukturiranom, ažurnom, responzivnom web stranicom
  • Povećana vidljivost tvrtke na internetu čime brže dolazi do potencijalnih kupaca
  • Optimizirani troškovi marketinga na temelju integriranih analitika, praćenja i optimizacije SEO strategija i sadržaja

Navedeni direktni učinci projekta rezultirat će povećanjem prihoda od prodaje, što je krajnji cilj i svrha ovog projekta.

Vrijednost projekta

Ukupna vrijednost: 117.375 HRK. Iznos koji sufinancira EU: 65.730 HRK.

Razdoblje provedbe projekta

Studeni 2018. do lipanj 2019.

Financiranje

Realizacija projekta sufinancirana je sredstvima Europske unije iz operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Isključenje odgovornosti

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Bisa Servis d.o.o.

IVANA AREŽINA
VODITELJ PROJEKTA
Telefon

01 33 66 982