Naše vrijednosti

Bisa Servis

Naše poslovanje temelji se na 6 ključnih vrijednosti.

Naše vrijednosti

TOČNOST
Posao kojim se bavimo zahtijeva točnost u svakom pogledu. Interni sustav kontrole i najbolji računovodstveni programi pomažu nam da svaki naš obračun i izvještaj štima. U lipu.
PRAVOVREMENOST
Zakonska regulativa ima jasno propisane rokove, a, naravno, i da klijenti imaju svoje želje u pogledu rokova za izradu internih izvještaja. Možemo se pohvaliti da pravovremeno izvršavamo svoje usluge.
STRUČNOST
Naš tim čine stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom čiji savjeti su u skladu sa zakonskom regulativom i, naravno, ne plaćaj porez više nego je potrebno.
INDIVIDUALNI PRISTUP
Svakom klijentu pristupamo individualno, nastojeći se prilagoditi njegovim poslovnim potrebama. Dostava dokumentacije, mailom, poštom, osobno, u vrijeme kad klijentu odgovara. Poslovni model/cijene prema načinu poslovanja klijenta.
POVJERENJE
Veliki dio naših klijenata je s nama od početka svog poslovanja, zajedno s nama rastu, razvijaju se i napreduju. Pružili su nam povjerenje na početku svog poslovanja, a mi povjerenje opravdavamo svakodnevno vodeći brigu o poslovanju i poslovnim knjigama svakog klijenta pojedinačno proaktivnim pristupom ispunjen profesionalnošću i predanosti radu.
DOSTUPNOST
Dobra procjena količine poslovanja koju prihvatimo jamči našim klijentima dostupnost informacija od strane servisa u datom trenutku. Klijent nikad ne čeka na informacije i tu je naša komparativna prednost. Primopredaja dokumentacije i termin za savjete moguć je u vremenu kad klijentu odgovara, od 8.00 do 20.00.