O nama

Bisa Servis –
Povjerenje koje povezuje

Bisa Servis je obiteljska firma, osnovana 1997. godine. Pružamo kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i poreznog savjetovanja poduzetnicima, obrtima, neprofitnim organizacijama te samostalnim djelatnostima s područja Zagreba i Zagrebačke županije, a po dogovoru, i iz cijele Hrvatske. Sa Vama, našim partnerima, želimo graditi dugoročne poslovne odnose, a brigom za baš svakog našeg klijenta stvaramo trajno partnerstvo prožeto uzajamnim povjerenjem o čemu svjedoče brojni klijenti koji su s nama preko 20 godina.

Ivana Arežina / Direktorica

Bisa Servis

SVE NA JEDNOM MJESTU

Bisa Servis  nudi cjelovitu uslugu iz područja knjigovodstveno-računovodstvenih poslova.

Od početaka, orijentirani smo na pružanje usluga  klijentima iz različitih djelatnosti i želimo biti ‘jedan partner za sve’. Računovodstvo, financije, poslovno i porezno savjetovanje naša su profesija u kojoj svakodnevno nadograđujemo znanja kako bi zbog Vas, a i nas samih, uvijek bili spremni za nove izazove koje nam postavljaju zakonodavni propisi i tržišne promjene.

NAČIN RADA

Naš pristup je individualan, profesionalan i proaktivan.

Suradnju bismo voljeli započeti razgovorom kako bismo mogli napraviti analizu Vašeg poslovanja, odnosno planova u slučaju da tek pokrećete posao. Potom Vam predstavljamo plan implementacije naših usluga i, s obzirom na dogovore uvjete i opseg poslovanja, krećemo u zajedničku poslovnu suradnju. Svjesni smo koliko je danas teško napraviti prvi poduzetnički korak i upravo zato stojimo Vam na usluzi.

A kako bi Vam olakšali početak poslovanja, darujemo Vam gratis prvi mjesec vođenja knjigovodstva.

POVIJEST

Od 1997. godine, kad  smo odlučili osnovati tvrtku Bisa Servis, imali smo jasan cilj i znali sve naše obveze i zadatke.

Krenuli smo bez ikakvoga kapitala, opreme, zaposlenika, poslovnog prostora… Željeli smo raditi ono što volimo i ono što je naša profesija. Radili smo obračune „ručno“, ispisivali gomile papira i obrazaca… Uloženo je mnogo energije, vremena i novaca da bismo postigli ovo što danas imamo.

Možemo se pohvaliti sa 35 zadovoljnih klijenata, više od 300 uspješno odrađenih završnih računa, vlastitim uredom, sofisticiranom opremom i, što je najvažnije, uspješnim timom i mnogobrojnim prijateljstavima koja su nastala kao rezultat višegodišnjih uspješnih poslovnih suradnji.

.

Naši klijenti
su naši partneri.

.

Želimo graditi dugoročne poslovne odnose sa svojim partnerima, a našom brigom i individualnim pristupom svakom klijentu stvaramo trajno partnerstvo prožeto uzajamnim povjerenjem.

U prilog tome svjedoče i naši klijenti od kojih su neki s nama preko 20 godina.

Klijenti o nama