Tim

Ivana Arežina

Direktorica

Vlasnica Bisa Servisa s radnim iskustvom od više od 20 godina na računovodstveno-knjigovodstvenim poslovima te zvanjem ovlašteni računovođa. Vrijedno iskustvo stekla je učenjem od roditelja, kao i vođenjem računovodstva i financija u većim i manjim kompanijama.

Na stručnim seminarima i edukacijama svakodnevno nadograđuje stečeno zvanje.

U pauzama između brojnih poslovnih obaveza Ivana se najbolje opušta uz tamburicu. Sprema se osnovati svoj tamburaški sastav i pokoriti hrvatsku glazbenu scenu 🙂

Spomenka Čolić

Prokuristica

Spomenka je osnivač Bisa Servisa i najzaslužnija je što smo danas tu gdje jesmo. Danas obavlja funkciju prokuristice. S preko 30 godina radnog iskustva u računovodstvenim poslovima, Spomenka je stup našeg malog kolektiva, uvijek spremna poduzetnicima pomoći pri operativnim i strateškim odlukama. S puno predanosti i ljubavi, prenijela je svoje znanje na mlađe naraštaje i prepustila vođenje firme mladim snagama, ali uz budno praćenje i svakodnevnu pomoć.

Slobodno vrijeme najradije koristi za šetnje, planinarenje i putovanja.

Jasna Mišura

Samostalni knjigovođa

Jasna je samostalni knjigovođa s radnim iskustvom 18 godina u Bisa Servisu. Pouzdana je i poslu pristupa s velikom ozbiljnošću. Vaši papiri su sigurni u njenim rukama i možete biti sigurni da je sve proknjiženo ispravno i odloženo na pravo mjesto. Jasna će Vam pružiti traženu informaciju pravovremeno i pomoći pri svakom upitu. Pored brojnih seminara i edukacija vezano uz računovodstvo, Jasna je položila i stručno osposobljavanje za “poslove sprječavanja pranja novca i financiranje terorizma”.

U pauzama i odmoru od radnih obveza, Jasna se brine za našeg pridruženog člana, kaktusa Bocka. Pazi ga i zalijeva, a on nam uzvraća ljubav rastom i cvjetanjem 🙂